Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - Το πλάνο

Όλες οι λεπτομέρειες γαι το αρχικό πλάνο...
MOBILE
ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1.000 ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Ξεκίνησε την Κυριακή 10/5/2015 η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο εταιρικό πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας.

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση με τις εταιρίες και η εκτίμηση είναι ότι οι όροι που θα επιτευχθούν θα είναι τέτοιοι που το κόστος που πληρώνουμε για την κινητή τηλεφωνία, θα είναι χαμηλότερο από 35 μέχρι 50% από όσα πληρώνουμε σήμερα!

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ
Αφορά αγρότες (Μέλη του Συνδέσμου ή και όχι μόνον), αλλά αφορά και όλους τους άλλους πολίτες

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ - ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σε πρώτη φάση, συλλέγονται τα στοιχεία για την κινητή τηλεφωνία και ασφαλώς το ατομικό πρόγραμμα του καθενός θα συμπεριλαμβάνει και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης σταθερού τηλεφώνου ή άλλων διαδυκτιακών υπηρεσιών.

ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Ο κάθε συμμετέχων στο εταιρικό πρόγραμμα, μπορεί να έχει από μία μέχρι και 100 τηλεφωνικές γραμμές, οι οποίες θα εκδίδονται σε ένα λογαριασμό.
Τα καρτοκινητά δεν μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, θεωρούμε όμως ότι με τη συμφωνία που θα επιτευχθεί θα "αξίζει" να ενταχθεί κάποιος σε συμβόλαιο, με τον μικρότερο χρόνο ομιλίας (πχ 100 λεπτά ή άλλο)
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ
Στην τελική φάση, τα συμβόλαια θα γίνουν στα κατά τόπους καταστήματα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, που θα προκύψει μετά την διαβούλευση.
Ο ΣΤΟΧΟΣ
Ο στόχος της κίνησης, είναι το να συμπεριληφθούν τουλάχιστον 500 τηλεφωνικές γραμμές. Εκτιμάται όμως, ότι πολύ εφικτός είναι και ο στόχος των 1.000 γραμμών.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
 1. Προχωρούμε στην συμπλήρωση της Φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  μέχρι τις 31/8/2015
2. Αναμένουμε ενημέρωση στο email μας, περίπου στις 5 Σεπτεμβρίου 2015, όπου θα λάβουμε γνώση για την τελική συμφωνία.
3. Απορρίπτουμε το προτεινόμενο συμβόλαιο ή προχωρούμε, πηγαίνοντας στο κατάστημα της περιοχής (από την εταιρία που θα προκύψει), για τα διαδικαστικά.
4. Κατεβάσαμε το κόστος 35 ως και 50% και επιπλέον ...μιλάμε χωρίς περιορισμό με 1.000 ανθρώπους που θα συμμετέχουν στο εταιρικό πρόγραμμα!